Vrij bewegen plattegronden

In december 2015 is de Beweegwijzer 2015-2016 huis aan huis verspreid. Deze versie is uitgebreid met een Activiteitenwijzer, waardoor ook sociale activiteiten heel gemakkelijk terug te vinden zijn. Tenslotte hebben we een overzicht gemaakt van alle plekken in de gemeente waar iedereen vrij kan bewegen, zoals trapveldjes, jeu de boules banen en de Cooperbaan. 

Geen Beweegwijzer ontvangen? U kunt een exemplaar afhalen bij de balie van het gemeentehuis, de Vrijwilligerscentrale, de bibliotheek en de nieuwe Sporthal. Of stuur uw naam en adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan krijgt u een exemplaar thuisgestuurd.

Uw activiteit ook plaatsen in de Beweegwijzer?
Weet u nog plekken in de gemeente om vrij te bewegen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Er wordt dan zo spoedig mogelijk kontakt met u opgenomen. Aan het publiceren van uw sportactiviteit zijn geen kosten verbonden.

Vrij bewegen in Vijlen en Lemiers
Vrij bewegen in Vaals