Samen Wijzer

Na de Locatiewijzer 2016 heeft de Wmo-raad Vaals nu de Samen Wijzer 2016 gemaakt. De Samen Wijzer 2016 is opnieuw een heel handzaam en overzichtelijke uitgave waarin u snel en eenvoudig informatie kunt terugvinden. Informatie op het gebied van gezondheid en zorg, wonen en vervoer, jeugd en senioren, werk en inkomen.
Er is veel aanbod van organisaties binnen deze thema’s: van grote tot hele kleine organisaties, van algemeen tot gespecialiseerd aanbod. De Wmo-raad Vaals heeft de keuze gemaakt om niet 100% volledig te zijn, maar om die organisaties op te nemen waar u terecht kunt zonder indicatie of doorverwijzing. Dus die organisaties waar u zelf rechtstreeks contact mee kunt opnemen of naar toe kunt gaan.

Mocht u geen Samen Wijzer ontvangen hebben, dan kunt u een exemplaar afhalen bij o.a. de receptie van het Gemeentehuis, Vrijwilligerscentrale, bibliotheek, apotheek, huisartsenpraktijken, Villa Vaals. Maar ook in BMA in Lemiers en de Buurtwinkel in Vijlen.


U kunt ook een exemplaar opvragen bij Marjolein Wassenberg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 043 306 85 54 


Download hier de Samen Wijzer