Locatiewijzer

De Wmo-raad Vaals kreeg sinds langere tijd signalen vanuit inwoners en organisaties dat in Vaals nauwelijks geschikte plekken zijn om elkaar te ontmoeten of om samen activiteiten te ondernemen. Juist in deze tijden, waarin aan ons allemaal gevraagd wordt om naar elkaar om te zien en meer verantwoordelijkheid te nemen voor dat wat om ons heen gebeurt, zijn plekken voor ontmoeting en samen actief zijn belangrijk.

De Wmo-raad heeft de signalen vanuit de gemeenschap van Vaals opgepakt en heeft een overzicht gemaakt van alle locaties in de gemeente Vaals, die ruimte hebben en bieden voor ontmoeting en activiteiten.


Dat is de Locatiewijzer 2016. In deze overzichtelijke Locatiewijzer kan iedereen snel en eenvoudig een geschikte locatie zoeken, die zoveel mogelijk past bij zijn wensen. Alle locaties zijn vermeld met contactgegevens, faciliteiten, gebruiksmogelijkheden en andere handige informatie. Zo kan iedereen gemakkelijk een goede keuze maken.

Download hier de LOCATIEWIJZER als PDF

Mocht u nog een locatie hebben of weten die niet is opgenomen in de Locatiewijzer, dan kunt u de gegevens doormailen aan:
Marjolein Wassenberg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 043 306 85 54.